• Quote of the Day
    "There is nothing like returning to a place that remains unchanged to find the ways in which you yourself have altered."
    Nelson Mandela, posted by Daniel

HA

Member
Joined
Oct 31, 2004
Messages
1,516
Points
36
There are sometimes when I try to post a link with text so only the text is visible, that when I post a preview, some of the code is missing. I can try several times and get the same result. It just won't post the link with text.

For example:

http://www.loslonelyboys.org/home.aspx ]Los Lonely Boys[/url]

The front of the line of code, Cheers[/FONT]
 

David Baxter

Administrator
Joined
Mar 26, 2004
Messages
37,859
Points
113
Do it this way, Judy:

1. Type the text you want displayed for the link.

2. Highlight the text.

3. Click on the little globe with the link above your Quick reply or Reply box and enter the URL.

4. Hit <Enter> or click on OK.

Done.
 

HA

Member
Joined
Oct 31, 2004
Messages
1,516
Points
36
Thank you, Dr Baxter. I thought there may be a more consistent way to do this.

While I have another post open; there are times when the bullets on 'list' ....won't list. Example:

bullet. text
text
text
text
Bullet. text

So, it indents all of the text lines ( not like example) but will only put bullets at the begining and end. I have tried backspacing and entering to no avail.

Cheers
 

David Baxter

Administrator
Joined
Mar 26, 2004
Messages
37,859
Points
113
Again, the key is highlighting the text to bullet first. Then click on the bullets icon. (This can only be done from the full reply text box (Go advanced from quick reply).

Alternatively, if you're not doing a copy/paste, you can click on the bullets icon first and enter the items one by one.
 

Top Bottom